Het plan

Je hebt het goed gehoord. We gaan Peelgeluk op de kaart zetten. Jij en ik gaan samen zorgen dat het gezellig druk wordt in onze Meijelse Peelkern. Dat er iedere dag iets leuks te doen is, dat buiten de landsgrenzen gesproken wordt over Peelgeluk en dat onze lokale economie bloeit. Maar wie zijn we? We zijn inwoners, ondernemers, overheid en iedereen die de Peelregio een warm hart toedraagt!

We horen je denken? Tuurlijk!?! … Hoe gaan we dit doen dan? Het werkt zo:

We openen een fysiek welkomstpunt, midden in het dorp! Noem het een Peelgeluk Punt. We verwelkomen gasten die op zoek zijn naar overnachtingsmogelijkheden of dagtrips, maar natuurlijk verwijzen we ze ook graag door naar onze ondernemers en bieden we ze onze echte Meijelse producten.

We organiseren Peelse dagactiviteiten. We bundelen alle activiteiten en zorgen voor een onvergetelijke dag voor jong en oud.

En natuurlijk spreiden we onze vleugels uit, en trekken er op uit met de Peeltruck.

We maken de allerlekkerste Peelburger en laten in een brede regio zien, ruiken en proeven wat we in huis hebben. Ook online laten we van ons horen. Waar men ook woont of leeft, voor iedereen bereikbaar. Middels een Peelgeluk website en webshop laten we mensen ervaren hoe het is om in Meijel te verblijven, recreëren en wonen. In ons Peelgeluk Magazine komt alles samen. Wat is er te doen en van welke acties kan ik gebruik maken.

Jij en ik gaan dit samen realiseren! En als we dit gereed hebben dan gaan we doorpakken met te gekke ideeën en doordachte plannen. Want Méél blieft Méél. Maar … beginnen bij het begin: Wij hebben het initiatief genomen en het plan uitgewerkt. En we kunnen dit niet alleen.

Hiervoor hebben we JOUW hulp nodig! Met jouw bijdrage beginnen we in januari 2016 al met de uitvoering. We zetten Meijel op de kaart en laten Peelgeluk zegevieren. Draag jij ons dorp ook een warm hart toe? Steun dan de crowdfunding campagne.