Zo werkt het

"Peelgeluk voor jou en Meijel" . Hier genieten we samen van. We gaan dit initiatief dan ook samen op de kaart zetten. Hiervoor hebben de initiatiefnemers een droom geschetst en een plan uitgewerkt. Tevens zijn de ingredienten opgesteld om deze droom werkelijkheid te laten worden.

Alleen als we alle ingrediënten hebben kunnen we onze droom realiseren. Hiervoor hebben we jullie hulp nodig. Doe mee !

Initiatiefnemers in relatie tot dorpsoverleg Meijel

Het dorpsoverleg Meijel heeft het nieuwe logo "Peelgeluk voor jou en Meijel" op 1 november 2015 gelanceerd. Zij maken zich sterk voor het Peelgeluk in Meijel door diverse netwerkgroepen (bijvoorbeeld Wonen en Zorg). En het dorpsoverleg zet zich ook in voor promotie van Meijel op het gebied van natuur- en recreatie en forenzen. Ook als deze crowdfunding niet tot stand komt dan zullen zij dit blijven doen. 

De initiatiefnemers van dit plan en deze crowdfunding zien extra kansen voor Meijel. Namelijk de levendigheid en gezelligheid in Meijel verder vergroten, maar ook  Meijel in en buiten Meijel weer echt op de kaart zetten. Dit gaat (deels) buiten scope van Dorpsoverleg Meijel en daarom is hiervoor een businessplan ontwikkeld. We werken wel in nauw overleg samen met het Dorpsoverleg, zodat we eenduidig naar buiten blijven communiceren. Nu én in de toekomst. Ook hiervoor geldt : Samen sterk!